Hvad gør jeg når Billy fryser og jeg ikke kan klikke på noget?

Forfatter:Jesper Holm Olsen
Dato:5. februar 2023
Læsetid:2 minutter

Vi får fra tid til anden supporthenvendelser omkring, at Billy pludselig holder op med at virke og slet ikke reagerer på klik med musen. Det kan ske ved mange forskellige handlinger, som f.eks. oprettelse af en kontakt eller produkt.

Vores erfaring er, at dette ofte skyldes forskellige browser-udvidelser, som kunden selv har installeret. Specielt udvidelser i forbindelse med anti-virus ser ud til at give problemer.

Da Billy ikke kan være på forkant med alle browserudvidelser der findes, er løsningen at finde ud af hvilken udvidelse der giver problemet og så slå den fra når man bruger Billy.

Prøv Billy uden browserudvidelser

De fleste browsere har mulighed for at åbne et vindue helt uden udvidelser. Det hedder lidt forskelligt i de mest almindelige browsere:

• I Google Chrome hedder det "Nyt inkognito-vindue"
  • I Firefox hedder det "Nyt privat-vindue"
  • I Safari hedder det "Nyt privat-vindue"
  • I Microsoft Edge hedder det "Nyt inPrivate-vindue"

Prøv at bruge Billy på den måde og se om problemet går væk. Hvis det gør, er det sandsynligvis et problem med udvidelser.

Fejlsøgning

Hvis Billy virker når du browser privat, er næste skridt at prøve at finde ud af hvilken udvidelse der giver problemer. Man kan prøve at slå dem fra en ad gangen, eller tage f.eks. den ene halvdel og checke om problemet fortsætter og så eksperimentere med at slå udvidelserne fra og til indtil man finde den udvidelse, der giver problemer.

Hvis du finder frem til den udvidelse der giver problemer, er der ikke andet at gøre, end at slå den fra når du bruger Billy. De fleste udvidelser kan desværre ikke indstilles til ikke at være slået til på udvalgte websites.

Kendte problematiske udvidelser

• TrendMicro Anti-virus