Kundeinterview: Mød Uniclub – en hjælpende hånd til studieophold i udlandet

Forfatter:Christian Wintcentsen
Dato:25. september 2024
Læsetid:4 minutter

Mød virksomheden Uniclub, som har en mission om at hjælpe studerende med at navigere igennem processen for udlandsophold i studietiden, og få mulighed for en uforglemmelig oplevelse. 

Hvem er Uniclub?

Uniclub er en mindre virksomhed med en stor ambition: at gøre det lettere for danske studerende at realisere deres drøm om et semester i udlandet. Med fokus på en personlig og skræddersyet tilgang hjælper Uniclub deres kunder gennem hele processen – fra den første ansøgning til selve opholdet i udlandet. Hvad enten studerende vælger destinationer som Australien, USA eller Spanien, sørger Uniclub for, at deres kunder får en problemfri og mindeværdig oplevelse.

Men ligesom mange mindre virksomheder står Uniclub over for udfordringer, hvor effektivitet og god struktur er nøglen til succes. Vi har talt med Jonathan, som er medstifter af Uniclub, for at høre, hvordan de tackler deres daglige udfordringer, og hvordan Billy har hjulpet dem med at skabe orden i regnskaberne.

Personlig tilgang til studier i udlandet

Uniclub blev født ud af et ønske om at hjælpe andre studerende med at få samme positive oplevelse, som stifterne selv havde haft med udenlandsophold. "Vi tog selv på udlandsophold og fandt undervejs ud af, at der fandtes stipendier, som kunne hjælpe med at dække omkostningerne. Det gjorde os opsatte på at skabe en vej for andre studerende til at få lignende oplevelser, uden at det skulle være en uoverskuelig økonomisk proces," forklarer Jonathan.

Uniclubs kerneydelse er at guide danske universitetsstuderende gennem den ofte komplicerede proces med at studere i udlandet.

Med en grundig og personlig tilgang hjælper de studerende med at vælge de rigtige destinationer, ansøge om ophold og finde finansiering, som passer til deres behov. "Det, der virkelig gør os unikke, er vores personlige tilgang. Vi er en lille virksomhed, og det giver os mulighed for at være tæt på hver enkelt kunde og tilbyde en skræddersyet løsning, som matcher deres specifikke ønsker og behov," siger Jonathan.

Effektivitet med begrænsede ressourcer

Som mange små virksomheder står Uniclub overfor udfordringer med ressourcemangel og behovet for at være yderst effektive. Virksomheden drives af en lille, men dedikeret gruppe medarbejdere, der alle har flere roller at spille i den daglige drift. "Vi har en flad struktur, og vi deler CEO-rollen. En gang imellem har vi praktikanter tilknyttet i kortere perioder, og vi ser frem til at kunne ansætte én til vores første studiejob næste år," siger Jonathan.

Den lille størrelse betyder dog også, at det er vigtigt for Uniclub at vælge de rette værktøjer til at håndtere både administrative opgaver og økonomi. Det handler om at holde tingene enkle og ikke overkomplicere deres processer, så de kan fokusere på at yde den bedst mulige service til deres kunder.

Godt fra start med Billy på sidelinjen

Fra dag ét har Uniclub brugt Billy som deres regnskabsprogram. De fortæller, at de valgte Billy af tre hovedårsager: "For det første var Billy utrolig nemt at bruge. Det var en platform, vi hurtigt kunne lære at navigere i, hvilket var vigtigt for os, da vi ikke ønskede at bruge for meget tid på administrative opgaver," siger Jonathan.

"For det andet havde Billy en række hjælpsomme guides, der gjorde det nemt at komme hurtigt i gang. Vi følte os godt støttet fra starten," tilføjer han. "Og endelig var der den helt uovertrufne livechat. Det er den bedste livechat, vi nogensinde har oplevet. Selv på en lørdag aften kunne vi få kompetent hjælp, hvilket gjorde en stor forskel for os, når vi havde brug for support uden for normale arbejdstider."

Billy giver os det kølige overblik

For Uniclub har Billy været en uvurderlig hjælp til at organisere deres regnskaber og holde styr på de økonomiske aspekter af virksomheden. "Som en lille virksomhed er det vigtigt for os at holde overblikket over økonomien uden at bruge unødvendige ressourcer på det. Med Billy kan vi holde hovedet koldt, når det kommer til regnskaberne. Vi undgår de store regnskabsmæssige regninger, som mange andre virksomheder ofte løber ind i," forklarer Jonathan.

Derudover fremhæver teamet også Billys livechat som en af de funktioner, der virkelig har gjort en forskel i deres hverdag. "Det er en stor lettelse at vide, at vi altid kan få support, når vi har brug for det. Billys livechat er den bedste, vi nogensinde har brugt."

Mod fremtiden med Billy

Når vi spørger Uniclub om deres fremtidsplaner, er de optimistiske. "Vi ser Billy som en langsigtet løsning, der kan vokse med os. Vi har nu også hyret en Billy-partner til at håndtere vores regnskaber, og det giver os endnu mere tid til at fokusere på det, vi er bedst til – at hjælpe studerende med at få fantastiske oplevelser i udlandet," siger de.

Uniclub er et godt eksempel på, hvordan en mindre virksomhed kan drage fordel af Billys brugervenlige og effektive regnskabsløsning. Ved at holde deres økonomiske processer enkle og overskuelige kan Uniclub bruge deres tid og kræfter på at levere en førsteklasses service til deres kunder, som drømmer om at tage på udlandsophold. “Uniclub er og forbliver en forretning med minimal kludder - for det er kun sådan at man kan yde fem stjernet service, og den filosofi passer Billy godt ind i.”

  • Kundeinterview: Mød Lars Juhl fra Visionmaker
  • Tap Media: Kundeinterview med grafisk designer
  • Brug af ekstern sælger i din virksomhed