Billy Partner: Byens Regnskab skaber grobund for iværksættere

Forfatter:Nanna Bredberg
Dato:13. august 2024
Læsetid:3 minutter

På et kontor i Hvidovre holder Byens Regnskab til. I hjertet af virksomheden sidder de to garvede bogholdere Naseem og Sonny. Vi satte dem i stævne, for at blive klogere på deres forretning og hvorfor de for omtrent 6 år siden valgte Billy som deres foretrukne regnskabsprogram og fortsat gør dét den dag i dag.

Fra opstart til vækst – Byens Regnskab er med hele vejen

Med et speciale i transportsektoren og med særligt fokus på taxabranchen, har Byens Regnskab gjort sig uundværlige for små selvstændige, med behovet for rådgivning og praktisk støtte. Det er dog heller ikke unormalt at kunderne i Byens Regnskab starter deres spæde virksomhedsrejse netop der. Derfor søger de gerne rådgivning og støtte for at komme godt fra start, hvilket med tiden ofte udvikler sig til et tæt samarbejde. 

Hos os kan kunden få hjælp til at oprette deres virksomhed, og efterfølgende kan vi blandt andet hjælpe dem med at søge bankkonto, udregne budgetter, lave forretningsplaner, opsætte forsikringer samt bogføring og regnskab. Vi sætter dermed kunden i gang helt fra starten af, og støtter dem i takt med at de vokser,” fortæller Naseem.

Et stærkt partnerskab med Billy skaber de ideelle rammer

For at kunne servicere deres kunder optimalt, er medarbejderne hos Byens Regnskab afhængige af et regnskabsprogram, som er enkelt og stabilt. Men mindst lige så vigtigt er et stærkt samarbejde, hvor der findes mulighed for tæt dialog, sparring og indflydelse på fremtidig udvikling. 

Vi værdsætter at vi har en god samarbejdspartner i Billy, hvilket sikrer en tæt dialog, hvor vi kan være med til at skabe forbedringer i produktet, som skaber lige præcis den platform som vi har behov for,” siger Sonny. Et godt eksempel herpå var i forbindelse med den nye bogføringslov, hvor Byens Regnskab har haft en tæt dialog og givet input til, hvordan Billy bedst muligt kunne imødekomme forandringerne omkring kravene til digital bogføring. 

Ud over det tætte samarbejde med Billy, så finder Sonny også en stor styrke og tryghed ved altid at have supporten lige ved hånden. ”Det har været helt genialt og vi er meget glade for den support vi oplever hos Billy. Hvis der opstår et pludseligt problem, så er det meget vigtigt, at man kan få hjælp med det samme, så man ikke går i stå – og det får vi.


Samarbejde er vejen frem… også for fremtiden

Eftersom Byens Regnskab har været om bord i Billy over en årrække, går det heller ikke ubemærket hen, at programmet løbende udvikler sig med nye funktioner. Noget som især har skabt glæde, er integrationen med Kontolink og bilagshåndtering. 

Endelig har prisen spillet en vigtig rolle i valget af regnskabsprogram. ”Fra starten af har prisen for regnskabsprogrammet været en vigtig faktor for os, ikke mindst fordi det betyder at vi kan tilbyde vores kunder en mere attraktiv pris, hvilket er meget relevant for at tiltrække små startups og mindre etablerede virksomheder,” slutter Sonny.

Til syvende og sidst, er det de konkurrencedygtige priser og det stærke partnerskab, som gør, at Byens Regnskab ser frem til mange års fremtidigt samarbejde med Billy… og det gør vi selvfølgelig også. Tak for et godt samarbejde. 

Bliv klogere på mulighederne med Billy som bogholder eller revisor, book en uforpligtende snak.

  • Billy Partner: En sand iværksætterhistorie – Andreas Regnskab
  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen